Greg er vokset op i Californien, hvor han også startede sin vinmæssige karriere. Efter at have trådt sine barnesko i Californien rejste Greg først til New Zealand og sidenhen til Frankrig, for at udforske vinens verden. I Bourgogne fik Greg sin vinuddannelse, inden han slog sig ned med sine bedsteforældre i Loiredalen.
Mélissa er vokset op i fransktalende Canada i Montréal. Den franske indflydelse fik hende til at forfølge sin passion og få en karriere i restaurationsbranchen. Det førte hende til Europa hvor hun arbejdede på toprestauranter i både London og Paris, inden turen gik til Oregon, nærmest ved et tilfælde.
De senere år har Greg og Mélissa arbejdet sammen om at udvikle Suzor i den retning de begge elsker, nemlig elegante friske vine. Suzor arbejder kun med druer fra vinmarker der er dyrket bæredygtigt, uden brug af kunstige sprøjtemidler. I kombination med en minimal intervention i vinkælderen skaber det vine med mange lag og et tydeligt aftryk af hvor de er dyrket.
Du kan købe alle Suzor vine her: Suzor Wines