Hvem er vi?

Vi har mere end 200 forskellige vine fra 10 forskellige stater i USA.

Hos os kan du hver uge både smage og blive klogere på amerikansk vin i verdensklasse. Americanwine.dk holder til i den ”hemmelige” vinkælder i Hellerup på Tuborg Parkvej 10.

Vi sælger udelukkende vin fra USA som er verdens fjerde største vinproducent og i verdensklasse hvad angår produktion af kvalitetsvin. Vi har mere en 200 forskellige vine fra 10 forskellige stater i USA og repræsenterer vine i alle prisklasser og stilarter. Hos os er der noget for enhver smag og vi står klar til at fortælle dig om den amerikanske ”vinrevolution” som omfatter balancerede og elegante vine fra kystnære områder som tit dyrkes efter økologiske og biodynamiske principper.

Anne Aamot er nordmanden med kommunikation og sommelier uddannelse. Anne har rejst verden rundt som vinindkøber og markedschef for Altia AS, samt fungeret som Wine Manager hos Carlsberg i Norge. Anne fik interessen for amerikansk vin da hun boede ”over there” i 7 år og smagte en masse lækre vine.

Frederik Kreutzer kommer med en mangeårig erfaring fra den danske vinbranche. Han har en Diploma uddannelse fra WSET, der er verdens største vinuddannelse. Frederik har stor erfaring med at anbefale vine fra flere forskellige lande, hans brede viden kan hjælpe dig med at få den rigtige vin med hjem.

Keld Johnsen har grundlagt Americanwine i 1979 og har været med i den daglige drift frem til december 2022, hvor han gik på pension.

Velkommen ind i vores vinunivers!

Med venlig hilsen

Anne Aamot
+45 50 70 69 11
anne@americanwine.dk

Frederik Kreutzer
+45 40 50 45 37
frederik@americanwine.dk